Comercial Copain, S.A., va èsser fundada en Febrer de 1984 i es va especialitzar en una gama específica de terminals i altres elements de conexió.

Durant els anys següents, la companyia va viure una evolució i un creixement importants fins consolidar-se com una de les firmes més especialitzades en el seu sector, ampliant-se la gama de productes i obrint delegacions en les principals zones industrials del pais.

Cuatre son els eixos fonamentals en la política de la nostra organització:

COMPROMIS. Es l'eix fonamental per establir relacions firmes i durables amb els nostres clients i colaboradors.

QUALITAT. Es un dels temes prioritaris per Comercial Copain, S.A. Considerem el manteniment d'un Sistema de Gestió de la Qualitat, una eina estratégica per la gestió global de la empresa i la consecució dels seus objectius; es per això que la nostra organització disposa de la certificació ISO9001:2000 per Lloyd's Register.

SERVEI. Es de vital importancia per la nostra organització oferir als seus clients un servei impecable i seriós en tots els aspectes. La satisfacció dels nostres clients es primordial per Comercial Copain, S.A., per aixó intentem millorar, día a día, per maximitzar la eficiencia i qualitat del nostre servei.

ESPECIALITZACIÓ. Contem amb un equip humà competent que coneix en profunditat els nostres productes per poder satisfer adecuadament les necessitats de tots els nostres clients.

SEU CENTRAL

Pol. Ind. La Clota
C/ Argent, 13
08290 - CERDANYOLA DEL VALLES
BARCELONA

Llegeix més